Το γρήγορο φαγητό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι μόνο μπέργκερ και τηγανητές πατάτες.
Στην επένδυση, επίσης, περιλαμβάνεται η επέκταση της υπηρεσίας delivery, ένα νέο – συμβατικό – εστιατόριο στο Μανχάταν και η πρόσληψη / εκπαίδευση 300 νέων εργαζομένων, σύμφωνα με τον Άνταμ Έσκιν, τον ιδρυτή του Dig Inn.
Η επιλογή του ταχυφαγείου να προσφέρει ένα – κυρίως – χορτοφαγικό μενού, με λίγες ή καθόλου επιλογές σε κρέας και ψάρια, εναρμονίζεται με τις νέες τάσεις της εποχής, των vegetarian και των vegan. Για τον επιχειρηματία αυτό – συνήθως – σημαίνει μεγαλύτερο κέρδος, καθώς οι πελάτες των καταστημάτων αυτών είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν υψηλότερο αντίτιμο για μια «πιο υγιεινή» επιλογή, αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με στοιχεία πρόσφατης έρευνας από το Pollock Communications και το Today’s Dietitian.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, φρέσκα συστατικά χωρίς πολλά λιπαρά, είναι αυτό που ζητούν πλέον οι καταναλωτές, καθώς η αγορά αλλάζει.
πηγή: insider.gr