05:02 Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2026 ☁️17° Γλυφάδα
NOTIOI TV LIVE
ΤΩΡΑ
The Batman Part II: Ο Πάτινσον επαινεί τον Σόντερμπεργκ, που συνεχίζει τα γυρίσματα στη θέση του Ματ Ριβς«Elden Ring»: Με προϋπολογισμό περίπου 200 εκατ. δολαρίων η ακριβότερη ταινία της A24Προσωρινή αποχώρηση του Μιχάλη Μπεκίρη από το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη ΒουλήΧάρκοβο: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από ρωσικά πλήγματαBilly Cobham: Ο θρύλος της jazz fusion έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής με το «Time Machine»Πέθανε ο Γουόλτερ Κένιγκ, ο Πάβελ Τσέχοφ του «Star Trek», σε ηλικία 90 ετώνΚοτόπουλο με μπύρα: τα βήματα που το κάνουν πιο ζουμερό και γευστικόΝοέμβριος 2026: Τέσσερα ζώδια μπροστά σε απρόσμενα ταξίδια και αλλαγές σχεδίωνΤο βίντεο του Grok για την «Οδύσσεια» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο XΞηροστομία και πονοκέφαλος το πρωί: πότε μπορεί να κρύβουν υπνική άπνοιαBasketgate: Προφυλακιστέος ο Κορομηλάς, κατ’ οίκον περιορισμός για Τσαρούχα και ΠηλοΐδηΚεραμέως για Pizza Fan: Ενεργές οι συμβάσεις εργασίας, οφείλονται μισθοί και εισφορές
← Πίσω Gossip & Lifestyle

Αχιλλέας Ζέρβας: «Νόμιζα ότι ήταν φάρσα» το email για τον ρόλο στο «Ριφιφί»

Ο Αχιλλέας Ζέρβας μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Ριφιφί» και θυμήθηκε ότι αρχικά θεώρησε φάρσα το email με την πρόταση για τον ρόλο.

Φωτογραφία: Asurnipal · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)
Φωτογραφία: Asurnipal · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Για τη συμμετοχή του στη σειρά «Ριφιφί» και για το πώς προσέγγισε τον ρόλο του μίλησε ο ηθοποιός Αχιλλέας Ζέρβας, το απόγευμα της Τρίτης 6 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «Στούντιο στις 3» του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η ερμηνεία του είχε έντονα βιωματικό χαρακτήρα. Όπως είπε, δεν έχει καμία επαγγελματική γνώση του αντικειμένου και δεν προέρχεται από τον χώρο, γι' αυτό στηρίχθηκε σε όσα έχει ακούσει και σε προσωπικές εμπειρίες.

«Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος μου, επειδή έπαιξα βιωματικά, δεν είχα καμία αντικειμενική γνώση στο αντικείμενο», ανέφερε ο Αχιλλέας Ζέρβας. Ευχαρίστησε ακόμη όλους τους ανθρώπους της παραγωγής, εκείνους που βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, επειδή τον βοήθησαν παρότι γνώριζαν ότι δεν είναι άνθρωπος του χώρου.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, τα λόγια του ρόλου ήταν γραμμένα, με εξαίρεση μία σκηνή στο επεισόδιο στο οποίο φέρνει το κλειδί. Εκείνη την περίοδο, όπως είπε, είχαν μπει σε φρεάτια και είχαν πάθει δηλητηρίαση, με αποτέλεσμα να παίξει τη σκηνή με 40 πυρετό και να προσπαθήσει να θυμηθεί ό,τι μπορούσε από το κείμενο.

Ο Αχιλλέας Ζέρβας θυμήθηκε με χιούμορ και την πρώτη επικοινωνία για τη συμμετοχή του. Όταν έφτασε το email με το κείμενο, δεν του έδωσε σημασία και, όπως παραδέχτηκε, το έσβησε, αφού δεν το πίστευε και νόμιζε ότι κάποιος του κάνει φάρσα. Πριν το διαγράψει, ωστόσο, αποφάσισε να το διαβάσει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κ. Τσαφούλια, ο οποίος, όπως ανέφερε, του είχε πει κάποια μέρα ότι μπορεί να έκαναν κάτι και για εκείνον. Ο ηθοποιός σημείωσε ότι, όταν διάβασε το κείμενο, δεν κατάλαβε αρχικά περί τίνος επρόκειτο.

🔔 Ειδοποιήσεις για τα νέα

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Notioi.gr: μια ειδοποίηση στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για κάθε σημαντική είδηση, ακόμα κι όταν το site είναι κλειστό.

Θέλω ειδοποιήσεις για