Ανησυχία στην Παρί για τον Κβαρατσχέλια: φόβοι για ρήξη χιαστού μετά το ματς με τη Μπαρτσελόνα
Ο Γεωργιανός εξτρέμ αποχώρησε με πόνους στο δεξί γόνατο στο 59ο λεπτό. Η μαγνητική τομογραφία της Τετάρτης θα δείξει αν επιβεβαιώνονται οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στον χθεσινό αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. Ο Γεωργιανός εξτρέμ θα υποβληθεί σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, σε μαγνητική τομογραφία, η οποία θα δώσει την οριστική διάγνωση.
Ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε στο 59ο λεπτό, με το σκορ στο 1-1. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τραυματισμός σημειώθηκε έπειτα από σύγκρουση με τον Τσάβι Εσπάρ. Ο παίκτης δεν μπορούσε να πατήσει στο πόδι του και βγήκε από το γήπεδο με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου.
Οι πρώτες εκτιμήσεις, όπως μεταδίδονται από τη Γαλλία, κάνουν λόγο για πιθανή ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Πρόκειται προς το παρόν για φόβους και όχι για επιβεβαιωμένη διάγνωση.
Αν επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο, ο Κβαρατσχέλια θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος αποκατάστασης εκτιμάται σε επτά με οκτώ μήνες, οπότε ο ποδοσφαιριστής θα ήταν εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Η απουσία του θα αποτελούσε σημαντικό πλήγμα για τον Λουίς Ενρίκε, αφού ο Γεωργιανός είναι βασικός παράγοντας της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας.
Ο Κβαρατσχέλια δεν ήταν ο μόνος παίκτης της Παρί που αποχώρησε με πρόβλημα. Ο Μαρκίνιος αντικαταστάθηκε στο ίδιο λεπτό λόγω ενοχλήσεων. Νωρίτερα, στο 19ο λεπτό, ο Ουσμάν Ντεμπελέ είχε νιώσει μυϊκό πρόβλημα στον αριστερό μηρό και βγήκε από το παιχνίδι.
Η Παρί αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και για τους τρεις ποδοσφαιριστές. Η μεγαλύτερη ανησυχία αφορά τον Κβαρατσχέλια, λόγω του ενδεχομένου μακράς απουσίας.




