13:21 Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2026 ☀️26° Γλυφάδα
NOTIOI TV LIVE
ΤΩΡΑ
Γιαννιτσά: Απάτη με πλαστό «αστυνομικό» σε βάρος 90χρονης – Έχασε 26.400 ευρώΒίκυ Καγιά για Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι αρνητικό»Άρης: Αμφίβολος για το ματς με τον Βόλο ο Γιάννης Γιαννιώτας12ο Run the Lake Vouliagmeni: Η μεγάλη γιορτή του δρομικού κινήματος επιστρέφει!Επιστημονική ημερίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την πρόληψη και τη φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείαςΠλήγμα από άγνωστο αντικείμενο σε ελληνόκτητο LNG κοντά στα Στενά του ΟρμούζΗ «Φλόγα της Αγάπης» στον Άγιο Δημήτριο – Μήνυμα ζωής και αλληλεγγύηςΠρώτη Διαδημοτική Τεχνική Συνάντηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας στο Δήμο Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΕξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης σε βάρος του e-ΕΦΚΑ: Οκτώ συλλήψεις στην ΑττικήΕλένη Καρακάση: Ολοκληρώθηκε η αναδοχή, το παιδί βρίσκεται πλέον στο σπίτι τηςΚωνσταντινούπολη: 15χρονη επιτέθηκε με μαχαίρι σε μαθητές έξω από σχολείο στο ΜπασάκσεχιρΠυροβολισμοί σε πολυκατοικία στο Παγκράτι: Τρεις συλλήψεις νεαρών
← Πίσω Αθλητικά Νέα

Άρης: Αμφίβολος για το ματς με τον Βόλο ο Γιάννης Γιαννιώτας

Ανησυχία στον Άρη για τον Γιάννη Γιαννιώτα, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι και πιθανότατα θα χάσει την αναμέτρηση με τον Βόλο στις 11/10.

Φωτογραφία: Alexdevil · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)
Φωτογραφία: Alexdevil · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Απρόοπτο προέκυψε για τον Άρη λίγο πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Γιαννιώτας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Βόλο, την Κυριακή 11/10 στις 19:00, για την 6η αγωνιστική της Super League, θεωρείται αμφίβολη.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ένιωσε τις ενοχλήσεις έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση από τον Γκαρέ. Για τον λόγο αυτό δεν πήρε μέρος στο δίτερμα του Σαββάτου 3/10. Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε μυϊκό τραυματισμό.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ώστε να διαπιστωθούν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος απουσίας του. Τα αποτελέσματα αναμένονται, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Βόλο.

Η εξέλιξη έχει σημασία για τον Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς ο Γιαννιώτας ήταν από τους παίκτες με σταθερό ρόλο στο πρώτο μέρος της σεζόν. Είχε κερδίσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Αν δεν είναι διαθέσιμος, το ενδιαφέρον στρέφεται στις εναλλακτικές για τη θέση. Μία από αυτές είναι ο Μπρούμα, ο οποίος αξιοποίησε τη διακοπή για να ανεβάσει ρυθμούς και να πλησιάσει το επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Λύσεις μπορούν να δώσουν επίσης οι Παλάσιος και Αλφαρέλα, ενώ το τεχνικό επιτελείο έχει τη δυνατότητα να εξετάσει και διαφορετικές προσαρμογές στα μεσοεπιθετικά πόστα.

Το πρώτο ζητούμενο παραμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Γιαννιώτα. Από αυτήν θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και το πώς θα διαμορφωθεί η αριστερή πλευρά του Άρη στην επιστροφή του πρωταθλήματος.

🔔 Ειδοποιήσεις για τα νέα

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Notioi.gr: μια ειδοποίηση στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για κάθε σημαντική είδηση, ακόμα κι όταν το site είναι κλειστό.

Θέλω ειδοποιήσεις για