16:19 Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2026 ☁️24° Γλυφάδα
NOTIOI TV LIVE
ΤΩΡΑ
Τουρκία: 11 νεκροί και 27 τραυματίες σε σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με νταλίκα στη ΜανίσαΒασίλης Παϊτέρης: Βίντεο από το κρατητήριο των Αγίων Αναργύρων λίγο πριν την εμφάνισή του στα δικαστήριαΜπαρτζώκας μετά το 99-83 επί του Κολοσσού: «Δείξαμε έλλειψη σοβαρότητας»Παπασταύρου: Στρατηγικής σημασίας ο Κάθετος Διάδρομος – Ανακοινώσεις για πετρέλαιο θέρμανσης και ΚαραϊσκάκηΝαυάγιο στο Τζιμπουτί: 109 νεκροί και 116 αγνοούμενοι, ανάμεσά τους 15 παιδιάΑναβάλλεται η παιδική εκδήλωση «Ιστορίες...Δεινοσαύρων», στις 19:00 στην Πλατεία π. Δημαρχείου Υμηττού, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκώνΘεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο εισέβαλε σε ταβέρνα στον Εύοσμο, τρεις τραυματίες και σύλληψη οδηγούΓιάννης Βαρδής για την πρεμιέρα του The Voice: «Μήπως είναι λίγο νωρίς;»Πολωνία: Έλεγχος για πληροφορίες περί πιθανής επίθεσης κατά του Τουσκ και του υπουργού ΆμυναςΣτη Θεσσαλονίκη αποδόθηκε το αποκατεστημένο τέμενος Χαμζά Μπέη, γνωστό ως «Αλκαζάρ»Βαλμπουενά: «Το πραγματικό ντέρμπι είναι με τον Παναθηναϊκό»Κέλι Κλάρκσον: Οργισμένη ανάρτηση για την αντιμετώπιση που δέχθηκε σε κατάστημα του Μπρούκλιν
← Πίσω Αθλητικά Νέα

Μπαρτζώκας μετά το 99-83 επί του Κολοσσού: «Δείξαμε έλλειψη σοβαρότητας»

Ο Ολυμπιακός νίκησε 99-83 τον Κολοσσό Ρόδου και έκανε 2/2 στη Stoiximan GBL. Ο Μπαρτζώκας άσκησε κριτική για το τρίτο δεκάλεπτο.

Φωτογραφία: Zafer · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY 4.0)
Φωτογραφία: Zafer · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY 4.0)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 99-83 του Κολοσσού Ρόδου στην έδρα του για τη Stoiximan GBL και έκανε 2/2 στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε μετά το ματς ότι η ομάδα του δεν ήταν σοβαρή στο τρίτο δεκάλεπτο.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι δεν θέλει να χαρακτηρίσει το παιχνίδι «αγγαρεία». Εξήγησε ωστόσο ότι οι παίκτες του είχαν στο μυαλό τους το απαιτητικό ματς της Τρίτης και το επόμενο της Παρασκευής. Όπως είπε, δεν είχαν περάσει ούτε 48 ώρες από την προηγούμενη αναμέτρηση.

«Δείξαμε έλλειψη σοβαρότητας στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν η διαφορά ήταν 17-18 πόντοι, κάναμε πέντε συνεχόμενα λάθη», σημείωσε ο Μπαρτζώκας. Πρόσθεσε ότι ο Κολοσσός έβαλε 18 τρίποντα, αν δεν κάνει λάθος, με πολύ υψηλό ποσοστό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε από την ομάδα του να είναι καλύτερη αμυντικά και πιο συμπαγής. Ζήτησε επίσης να αντιμετωπίζει τα παιχνίδια σοβαρά από την αρχή, ώστε να μην χρειάζεται να παίξει στο τέλος για να κερδίσει.

Στην παρατήρηση ότι το ματς θύμισε αυτό με τη Βαλένθια, ο Μπαρτζώκας απάντησε ότι ο Κολοσσός δεν έπαιξε γρήγορα αλλά πολύ καλά, με καλή εκτέλεση στα σουτ. Εκτίμησε ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά στο 2 εναντίον 2, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να βρίσκουν εύκολες επιλογές από μέσα προς τα έξω. Όπως είπε, η ομάδα του δεν γέμισε τη ρακέτα όταν έπρεπε, και όταν το έκανε η μπάλα πήγαινε σε ψηλό παίκτη.

Ο Μπαρτζώκας έστρεψε την προσοχή στο επόμενο ματς της Euroleague με τη Βαλένθια στην Ισπανία, στο πλαίσιο της «διαβολοβδομάδας». Είπε ότι η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και να κάνει καλή προπόνηση την επόμενη μέρα, για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει απέναντι στους Ισπανούς.

Στο παιχνίδι ξεχώρισε ο Μοντέρο, που σημείωσε 30 πόντους, τους πρώτους με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

🔔 Ειδοποιήσεις για τα νέα

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Notioi.gr: μια ειδοποίηση στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για κάθε σημαντική είδηση, ακόμα κι όταν το site είναι κλειστό.

Θέλω ειδοποιήσεις για