17:28 Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2026 ☁️24° Γλυφάδα
NOTIOI TV LIVE
ΤΩΡΑ
Εργατικό δυστύχημα στη Motor Oil: Τρεις νέες συλλήψεις και αναζήτηση 67χρονουΗ Μόσχα ανακοινώνει έλεγχο δύο οικισμών στο Χάρκοβο, επίθεση με drones σε υγειονομική μονάδαΕκτός εθνικής Πορτογαλίας προσωρινά ο Ρονάλντο, με πειθαρχική διαδικασίαΔημόσια η σχέση Κατερίνας Νοτοπούλου και Πασχάλη Τσαρούχα μέσω InstagramΓεωργιάδης: 11 μηνύσεις για παράνομη άσκηση του επαγγέλματος του διαιτολόγουΗμέρα Καριέρας ΔΥΠΑ: Πάνω από 3.500 θέσεις εργασίας από 140 επιχειρήσεις στην ΑθήναΓάζα: Πέντε νεκροί από ισραηλινά πλήγματα σε δύο ξεχωριστές επιθέσειςΣυνελήφθη 52χρονος γυναικολόγος στην Αττική για πορνογραφία ανηλίκωνΠαναθηναϊκός AKTOR: Δράσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στο Telekom Center AthensΒλάβη στη δεξιά μηχανή του «Aero 4» με 183 επιβάτες, πλέει με μειωμένη ταχύτητα προς τον ΠειραιάΣεισμός 7,7 Ρίχτερ στον Παναμά: Οδηγίες προς τους Έλληνες από το Προξενικό ΓραφείοΚανονικά το Athens Kallithea – Πανθρακικός παρά την απεργία των εργαζομένων του γηπέδου
← Πίσω Αθλητικά Νέα

Εκτός εθνικής Πορτογαλίας προσωρινά ο Ρονάλντο, με πειθαρχική διαδικασία

Η Πορτογαλική Ομοσπονδία άνοιξε πειθαρχική διαδικασία κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο και τον θέτει εκτός εθνικής ομάδας μέχρι να αποφασιστεί η ποινή του.

Φωτογραφία: Ludovic Péron · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)
Φωτογραφία: Ludovic Péron · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Η Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι άνοιξε πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο και ότι ο 41χρονος αρχηγός της εθνικής ομάδας τίθεται προσωρινά εκτός, μέχρι να ληφθεί απόφαση. Η εξέλιξη έχει αφετηρία το περιστατικό στη Δανία και την αποχώρηση του σούπερ σταρ από την αποστολή λίγο πριν από το παιχνίδι για το Nations League.

Μέχρι να γίνει γνωστή η απόφαση και η πιθανή ποινή, ο Ρονάλντο δεν θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Η Πορτογαλία υποδέχεται τη Δανία στις 14 Νοεμβρίου και τρεις ημέρες αργότερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουαλία, στα δύο επόμενα παιχνίδια της στο Nations League.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας, ο παίκτης κινδυνεύει με αποβολή από την εθνική ομάδα για διάστημα από ένα έως έξι μήνες.

Ο ίδιος ο Ρονάλντο, σε δήλωση που είχε δημοσιοποιήσει νωρίτερα, ανέφερε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην εθνική, παρά την κόντρα του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ζόρζε Ζέσους, αφού εκτίσει την ποινή που θα του επιβληθεί. «Η πράξη μου πρέπει να αξιολογηθεί και να τιμωρηθεί από την Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένα ελαφρυντικό», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η απόφαση της πειθαρχικής διαδικασίας θα καθορίσει αν ο αρχηγός της Πορτογαλίας θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες με τη Δανία και την Ουαλία.

🔔 Ειδοποιήσεις για τα νέα

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Notioi.gr: μια ειδοποίηση στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για κάθε σημαντική είδηση, ακόμα κι όταν το site είναι κλειστό.

Θέλω ειδοποιήσεις για