09:49 Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2026 ☀️18° Γλυφάδα
NOTIOI TV LIVE
ΤΩΡΑ
Γκουτέρες: «Ήρθε η ώρα η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα να γίνει μόνιμη»Ευρωπαϊκή βραδιά για ΠΑΟΚ και Περιστέρι: ώρες και κανάλια των αγώνωνΓιάννης Κατινάκης: «Στο σχολείο έχω υποστεί bullying» – Η εξομολόγηση στο «The 2Night Show»Τρίκαλα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο βάμβακος, έξι αποθήκες στις φλόγεςΝέα προειδοποίηση των ΗΠΑ για κυρώσεις σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που συναλλάσσονται με το ΙράνΠαπανδρέου στο Ευρωκοινοβούλιο για τον θάνατο Μαζωνάκη: Έλεγχος σε όσους πουλούν «αθάνατο νερό»Ντιαλό: «Πήρα αποζημίωση από τον Παναθηναϊκό, αν και δεν έπαιξα ποτέ»Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας: Διάλογος για οικονομική διαφορά 200.000–300.000 ευρώΤουρκία και Πακιστάν στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις στη Σαουδική Αραβία μετά τις επιθέσεις των ΧούθιΠροσάραξε στο Καματερό Σαλαμίνας το οχηματαγωγό «Neptune Ethos» με 36 επιβαίνοντεςΗ ΕΕΑ απέρριψε το αίτημα του Προμηθέα για ανάκληση της απόφασης περί πιστοποιητικούΘεοδωρίδου και Βανδή ανακοίνωσαν την πρεμιέρα τους στο NOX με βίντεο εμπνευσμένο από το «Telephone»
← Πίσω Αθλητικά Νέα

Ευρωπαϊκή βραδιά για ΠΑΟΚ και Περιστέρι: ώρες και κανάλια των αγώνων

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Μπόσνα για το EuroCup και το Περιστέρι την Μπάμπεργκ για το Basketball Champions League.

Φωτογραφία: Basketfan15 · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY 4.0)
Φωτογραφία: Basketfan15 · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY 4.0)

Δύο ελληνικές ομάδες μπάσκετ έχουν απόψε, Τρίτη 6 Οκτωβρίου, ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπόσνα για τη 2η αγωνιστική του EuroCup και το Περιστέρι την Μπάμπεργκ για την 1η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το τζάμπολ στο παιχνίδι του Περιστερίου δίνεται στις 19:30, με τηλεοπτική μετάδοση από το Magenta Sport 4. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου θέλει να ξεκινήσει με νίκη την ευρωπαϊκή της πορεία, έχοντας προηγουμένως επικρατήσει στην Πάτρα του Προμηθέα.

Ο Νίκολς δήλωσε ενόψει του αγώνα: «Άμυνα, ριμπάουντ και ρυθμός θα καθορίσουν τον αγώνα με την Μπάμπεργκ». Ο Ξανθόπουλος, για το πρωτάθλημα, ανέφερε: «Να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο, είχαμε 11 κλεψίματα για 10 λάθη σπάνιο».

Στις 20:30 ακολουθεί το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπόσνα, που θα μεταδοθεί από το Novasports Prime. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έρχεται από νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί της Μυκόνου και στοχεύει στο 2/2, ώστε να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου.

Ο Ιταλός προπονητής χαρακτήρισε το παιχνίδι πολύ δύσκολο. «Η Μπόσνα θα παίξει πολύ δυνατά, είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να παίξουμε καλά για σαράντα λεπτά», είπε ο Τρινκιέρι, προσθέτοντας ότι τους περιμένει ματς σε δύσκολη ατμόσφαιρα.

Αναφερόμενος στην ενίσχυση της ομάδας με τον Μοτιεγιούνας, σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να προσθέσει εμπειρία και μέγεθος και ότι η κίνηση ήταν στη σωστή κατεύθυνση. Ο ίδιος ο Μοτιεγιούνας δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το τέλειο περιβάλλον για εκείνον. Ο Χάτζινς, από την πλευρά του, είπε: «Οι συμπαίκτες μου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, χρειαζόμαστε λίγο ακόμη χρόνο ως ομάδα».

🔔 Ειδοποιήσεις για τα νέα

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Notioi.gr: μια ειδοποίηση στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για κάθε σημαντική είδηση, ακόμα κι όταν το site είναι κλειστό.

Θέλω ειδοποιήσεις για