«Φως στο Τούνελ»: Στις 16 Οκτωβρίου η επιστροφή της εκπομπής στο MEGA
Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με τον νέο κύκλο του «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 23:20. Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 23:20, επιστρέφει στο MEGA η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Η επιστροφή συνοδεύεται από ένα νέο trailer, που κυκλοφόρησε ως πρώτη γεύση του νέου κύκλου ερευνών.
Το σύντομο βίντεο στηρίζεται σε υποβλητική ατμόσφαιρα, μυστήριο και ένταση. Τα πλάνα του χτίζουν προσμονή και αφήνουν την αγωνία να κορυφώνεται, προϊδεάζοντας για όσα θα παρουσιαστούν στους τηλεθεατές τους επόμενους μήνες.
Η Αγγελική Νικολούλη δίνει έτσι ξανά ραντεβού με το κοινό, με την εκπομπή να μπαίνει στον 32ο χρόνο παρουσίας της.
Εδώ και 32 χρόνια το «Φως στο Τούνελ» ακολουθεί τα ίχνη της αλήθειας. Φωτίζει εγκλήματα που παραμένουν στο σκοτάδι, μυστηριώδεις εξαφανίσεις και υποθέσεις που περιμένουν ακόμη απαντήσεις.
Οι λεπτομέρειες για τις υποθέσεις που θα απασχολήσουν τον νέο κύκλο δεν έχουν γίνει γνωστές. Το trailer περιορίζεται στο κλίμα και στον τόνο της σειράς, χωρίς να αποκαλύπτει περιεχόμενο.




