Η ομιλία του Ρέτσου στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε την ομιλία του Παναγιώτη Ρέτσου στους συμπαίκτες του πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που έληξε 1-0 με δικό του γκολ.

Ο Ολυμπιακός s επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 στο ντέρμπι, με σκόρερ τον αρχηγό του, Παναγιώτη Ρέτσο. Η παρακάμερα της ομάδας κατέγραψε την ομιλία του στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη του αγώνα, η οποία δημοσιεύθηκε σε βίντεο.
Το υλικό ανέβασε η ΠΑΕ στο YouTube και στα κοινωνικά της δίκτυα. Σε αυτό ξεχωρίζουν τα λόγια του Ρέτσου προς τους συμπαίκτες του, λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο.
Τι είπε ο Ρέτσος στους συμπαίκτες του
Ο αρχηγός των Πειραιωτών τόνισε ότι ορισμένα παιχνίδια δεν απαιτούν μόνο ποιότητα, τεχνική ή ταχύτητα, αλλά και φιλοδοξία. «Είναι ντέρμπι. Όλοι ξέρετε ότι μιλάμε για αυτό όλη την εβδομάδα. Αλλά παιδιά, από την πρώτη στιγμή, η ομάδα που το θέλει περισσότερο θα κερδίσει», είπε.
Συνέχισε επισημαίνοντας ότι νικήτρια θα βγει όποια ομάδα το θέλει πιο πολύ. «Και σήμερα ο αγώνας είναι δικός μας! Σήμερα μέσα στο γήπεδό μας!», ανέφερε, προσθέτοντας ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο ήδη από την προθέρμανση.
Η ομιλία έκλεισε με τη φράση: «Αυτοί το θέλουν αλλά εμείς περισσότερο. Για εμάς, επειδή είναι ντέρμπι. Πάμε!».
Μια νίκη με σημασία για τη βαθμολογία
Το παιχνίδι ήταν σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους», καθώς η νίκη τούς επέτρεπε να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους ενόψει της συνέχειας. Ο Ρέτσος ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ, με εμφάνιση που ξεχώρισε, και πέτυχε το γκολ που κρίθηκε το ματς.
Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον επόμενο ευρωπαϊκό του αγώνα με τη Μαρσέιγ. Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι απαγορεύτηκε στους οπαδούς των Πειραιωτών να ταξιδέψουν στη Γαλλία.




