12:14 Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2026 ☁️17° Γλυφάδα
NOTIOI TV LIVE
ΤΩΡΑ
Stream: synergy meeting vol.4 – Τέχνη και τεχνολογία σε τέσσερις χώρους της ΘεσσαλονίκηςΟρελιέν: Αρνείται τη χρήση AI στο μυθιστόρημά του και ζητά συγγνώμη για παλαιότερες λογοκλοπέςΚαλαμαριά: Συνελήφθη 17χρονος για επίθεση σε συμμαθητή και απειλές με βίντεο«ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»: Νέος κύκλος SMS για δωρεάν μαστογραφία σε 2,38 εκατ. γυναίκεςΠέθανε στα 34 του ο Αρ Τζέι Μίτι του Breaking Bad – Αυτοκτονία η αιτία, λέει ο εκπρόσωπός τουApple: Νέο HomeView και ανανεωμένα HomePod Mini και Apple TV 4K για το έξυπνο σπίτιΚατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν είμαι ερωτευμένη» – Τι είπε για το «Your Face Sounds Familiar»Κίβυρα: Πέτρινος οδηγός μαντείας 1.800 ετών με 56 χρησμούς στο φωςAthens Palestine Film Festival: Τριήμερο ταινιών και συζητήσεων στη Στέγη, 29–31 ΟκτωβρίουΔωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες από τον Δήμο ΗλιούποληςO Δήμος Ηλιούπολης τιμά την παγκόσμια ημέρα λευκού μπαστουνιού με μια εκπαιδευτική δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την οπτική αναπηρία σε συνεργασία με την «LARA GUIDE DOG SCHOOL»Η «Ιεροτελεστία» επιστρέφει στη Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου με ανανεωμένη διανομή
← Πίσω Ελλάδα

Καλαμαριά: Συνελήφθη 17χρονος για επίθεση σε συμμαθητή και απειλές με βίντεο

Συλλήψη 17χρονου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία μαθητή που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε σε σχολικό συγκρότημα και να δέχθηκε απειλές για δημοσιοποίηση βίντεο.

Φωτογραφία: google.com
Φωτογραφία: google.com

Ένας 17χρονος συνελήφθη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης έπειτα από καταγγελία συμμαθητή του, ο οποίος φέρεται να είχε δεχθεί επίθεση από ομάδα ατόμων σε σχολικό συγκρότημα την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ανήλικος απείλησε στη συνέχεια το θύμα ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο από την επίθεση.

Η επίθεση και η αφαίρεση του τσαντακιού

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο μαθητής φέρεται να δέχθηκε επίθεση από περισσότερα άτομα μέσα στον χώρο του σχολικού συγκροτήματος. Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, οι δράστες δεν περιορίστηκαν στον ξυλοδαρμό, αλλά του αφαίρεσαν και ένα τσαντάκι που είχε μαζί του.

Οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζουν πόσα ακριβώς άτομα συμμετείχαν στο περιστατικό ούτε ποια ήταν η κατάσταση της υγείας του μαθητή μετά την επίθεση.

Οι απειλές για το βίντεο

Τις επόμενες ημέρες η υπόθεση πήρε νέα τροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος που συνελήφθη φέρεται να απείλησε τον μαθητή ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο με την επίθεση, εφόσον δεν παραιτηθεί από το σχολικό συμβούλιο.

Η καταγγελία του μαθητή κινητοποίησε τις αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του 17χρονου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σειρά αδικημάτων, μεταξύ των οποίων απειλή, σωματική βλάβη, κλοπή και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ο ανήλικος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει τα επόμενα βήματα της υπόθεσης.

🔔 Ειδοποιήσεις για τα νέα

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Notioi.gr: μια ειδοποίηση στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για κάθε σημαντική είδηση, ακόμα κι όταν το site είναι κλειστό.

Θέλω ειδοποιήσεις για