Κόβατς για Καρέτσα: «Αγωνίστηκε λίγο περισσότερο απ' όσο είχαμε υπολογίσει»
Ο προπονητής της Ντόρτμουντ μίλησε για τα λεπτά συμμετοχής του Κωνσταντίνου Καρέτσα με την εθνική και ανέφερε ότι ο 19χρονος έχει ίωση, ενόψει του αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης.

Ο Νίκο Κόβατς αναφέρθηκε στη χρήση του Κωνσταντίνου Καρέτσα από την εθνική Ελλάδας, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Βέρντερ Βρέμης. Ο προπονητής των Βεστφαλών ανέφερε ότι ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε περισσότερο από όσο υπολόγιζε η γερμανική ομάδα και ότι αντιμετωπίζει ίωση.
Ο Καρέτσας επέστρεψε στη Ντόρτμουντ μετά τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας για τη League A του Nations League. Η ομάδα του Κόβατς υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης στις 9 Οκτωβρίου, στις 21:30, για την 5η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.
«Γνωρίζω πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις από τους ομοσπονδιακούς προπονητές. Ως εκ τούτου, ο καθένας θέλει να χρησιμοποιεί τους καλύτερους παίκτες. Ο Κώστας αγωνίστηκε λίγο περισσότερο απ’ όσο είχαμε υπολογίσει. Είναι επίσης ένας από εκείνους που ταλαιπωρείται από ίωση», δήλωσε ο Κόβατς.
Ο Γερμανός τεχνικός επιβεβαίωσε επίσης όσα είχε πει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ότι δηλαδή η Ντόρτμουντ δεν είχε υποβάλει αίτημα για ειδική διαχείριση του νεαρού μεσοεπιθετικού. Με τις δηλώσεις του έδωσε έτσι τη δική του εκδοχή για τον χρόνο συμμετοχής του Καρέτσα στις υποχρεώσεις της εθνικής.
Η κατάσταση της υγείας του Έλληνα διεθνούς θα φανεί τις επόμενες ώρες, καθώς η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Βρέμη.




