Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2026 λόγω της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο
Δημοσίευση: 24 Οκτωβρίου 2026, 11:12 Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2026, ημέρα της Εθνικής Εορτής, και στο πλαίσιο διεξαγωγής της παρέλασης, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμί…

Δημοσίευση: 24 Οκτωβρίου 2026, 11:12
Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2026, ημέρα της Εθνικής Εορτής, και στο πλαίσιο διεξαγωγής της παρέλασης, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο κέντρο της Δάφνης, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2026 για την διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης και για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Τα μέτρα περιλαμβάνουν προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας, απαγορεύσεις στάσης και στάθμευσης, καθώς και εκτροπές οχημάτων στον κεντρικό δρόμο της οδού Αγίας Βαρβάρας και των κάθετων και παραπλεύρων δρόμων.
Συγκεκριμένα κλειστή θα παραμείνει η οδός Αγίας Βαρβάρας από την συμβολή της με την οδό Πλουτάρχου, πέριξ του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας, μέχρι και την συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους επί της οδού Αγία Βαρβάρα, από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας μέχρι την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, από τις 8:00 το πρωί μέχρι το τέλος της παρέλασης, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης.
Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά, και στους παραπλεύρους και κάθετους δρόμους που καταλήγουν στον χώρο της παρέλασης, ανάλογα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τις κυκλοφοριακές συνθήκες.
Τα οχήματα που θα παραμείνουν θα απομακρύνονται με γερανό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία!




