11:36 Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2026 ☀️22° Γλυφάδα
NOTIOI TV LIVE
ΤΩΡΑ
Μπούτσκος στο Gazz Floor: «Ο ΠΑΟΚ έχει ρέντα, το γεγονός της αγωνιστικής η ήττα του Άρη»Ήμασταν στη Λυρική όταν η Δήμητρα Γαλάνη ζωντάνεψε το σύμπαν της Μαριανίνας ΚριεζήΓιατί κάνουμε λάθη όταν κάνουμε πολλά πράγματα μαζί – Τι συμβαίνει πραγματικά στον εγκέφαλοHIV: Οι επιστήμονες δοκιμάζουν πώς το ανοσοποιητικό μπορεί να κρατήσει τον ιό υπό έλεγχο χωρίς συνεχή αγωγήΤσίπρας σε μεταφορείς: «Αυτό που θα ζήσουμε τον χειμώνα δεν θα το έχουμε ξαναζήσει» [εικόνες]Flydubai: Το αεροδρόμιο του Μπεν Γκουριόν ήταν ο στόχος του συγκυβερνήτη – Σχεδιασμένη η επίθεσηΟ Μάρκο Ρούμπιο έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη 7/10 – Θα τον υποδεχθεί ο Γιώργος ΓεραπετρίτηςValentino SS26: Ο Alessandro Michele έβαλε μαξιμαλισμό, χρώμα και φινέτσα σε μια... βιβλιοθήκηFlydubai: Ο πιλότος σχεδίαζε την επίθεση πριν προσληφθεί στην εταιρεία, σύμφωνα με ισραηλινούς αξιωματούχουςΤρίκαλα: Πώς απατεώνες άρπαξαν από ηλικιωμένη 25.000 ευρώ - Συνελήφθησαν οι δράστεςΜπεσίκτας: Εξετάζει την περίπτωση του Λόνι ΓουόκερΑλ. Τσίπρας: Εσκεμμένη κυβερνητική επιλογή τα υπερπλεονάσματα – Αξιοποιούνται για την εξαγορά ψήφων
← Πίσω Αργυρούπολη – Ελληνικό

Μια βραδιά γεμάτη κινηματογραφικές μελωδίες με την Banda del Sol

Κάποιες μελωδίες αρκούν για να ξαναφέρουν μπροστά μας μια ολόκληρη ταινία. Αυτό συνέβη χθες στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης”, όπου η Banda del Sol παρουσίασε τη μουσική παράσταση «Magic Cinema» και…

Μια βραδιά γεμάτη κινηματογραφικές μελωδίες με την Banda del Sol

Κάποιες μελωδίες αρκούν για να ξαναφέρουν μπροστά μας μια ολόκληρη ταινία. Αυτό συνέβη χθες στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης”, όπου η Banda del Sol παρουσίασε τη μουσική παράσταση «Magic Cinema» και οδήγησε το κοινό σε ένα ταξίδι στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φραγκίσκου Κοντορούση, γνωστά κινηματογραφικά τραγούδια και αγαπημένες μουσικές από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη γέμισαν την αίθουσα, ανασύροντας εικόνες και συναισθήματα από ταινίες που άφησαν το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα.

Στον χαιρετισμό του, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης & ΚΕΠ Κωνσταντίνος Στέφας, ευχαρίστησε θερμά τον Φραγκίσκο Κοντορούση και την Banda del Sol για την ξεχωριστή μουσική βραδιά και για τη σταθερή παρουσία τους στις εκδηλώσεις του Δήμου, που κάθε φορά χαρίζει στο κοινό υπέροχες στιγμές και αγαπημένες μελωδίες. Παράλληλα, μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, ο οποίος βρίσκεται στη Σεούλ, καθώς ο Δήμος μας βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ παγκοσμίως στην κατηγορία Leadership του Seoul Smart City Prize 2026.

Για ένα βράδυ, η οθόνη ήταν αόρατη, μα οι ιστορίες της ζωντάνεψαν ξανά μέσα από τη μουσική, χαρίζοντας σε όλους μια μοναδική μουσική βραδιά.

🔔 Ειδοποιήσεις για τα νέα

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Notioi.gr: μια ειδοποίηση στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για κάθε σημαντική είδηση, ακόμα κι όταν το site είναι κλειστό.

Θέλω ειδοποιήσεις για