12:27 Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2026 🌤️22° Γλυφάδα
NOTIOI TV LIVE
ΤΩΡΑ
Γιώργος Πατούλης – Νάνσυ Κοιλού: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τουςΣυμπλοκή ανηλίκων στο Αίγιο: Τραυματισμός 15χρονου μετά από επίθεση με μαχαίριΒόλος: Διαδικτυακή απάτη με αγγελία πώλησης αυτοκινήτου – 8.000 ευρώ για ΙΧ που δεν ήρθε ποτέΤο Ορμούζ θα ανοίξει μόλις οι ΗΠΑ «ικανοποιήσουν τους όρους της Τεχεράνης» λέει ο ΓκαλιμπάφΑφροδίτη Λατινοπούλου: Ο Μητσοτάκης επιχειρεί να εξαφανίσει την αυθεντική ΔεξιάΣε συναγερμό οι Αρχές για την ανεξέλεγκτη ρύπανση του Κηφισού – Πόσο επικίνδυνα είναι τα λύματαΌταν ο διευθυντής γίνεται «διοικητής»: Ο αυταρχισμός που δηλητηριάζει το σχολείοΟι Ρώσοι χτυπάνε το Κίεβο με παρόντα τον Γερμανό καγκελάριο στην περιοχήΚαρδίτσα: Το ξεχωριστό νούμερο που έκανε τη διαφορά κόντρα στον ΆρηΗ ελληνική ναυτιλία "ξαναδένει" στην Αθήνα -Euronext, νέα κεφάλαια και 1.003 πλοία στο βιβλίο παραγγελιώνΙράν: Δεν υπάρχει στρατιωτική λύση στη σύγκρουση – Τα στενά θα ανοίξουν όταν οι ΗΠΑ συμφωνήσουν με τους όρους μαςΜπιμπέροβιτς: «Δεν ήρθα στο NBA απλώς για να πω ότι ήμουν εκεί»
← Πίσω Ελλάδα

Νοικοκυριά: Τι προβλέπουν οι Έλληνες καταναλωτές για ακρίβεια και ανεργία

Νοικοκυριά: Τι προβλέπουν οι Έλληνες καταναλωτές για ακρίβεια και ανεργία

Τι δείχνει η έρευνα του ΙΟΒΕ για την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών, γιατί το 82% δεν βλέπει περιθώριο αποταμίευσης και πόσο μακριά είναι ο ελληνικός δείκτης από τον μέσο όρο της ΕΕ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Βήμα

🔔 Ειδοποιήσεις για τα νέα

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Notioi.gr: μια ειδοποίηση στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για κάθε σημαντική είδηση, ακόμα κι όταν το site είναι κλειστό.

Θέλω ειδοποιήσεις για