Ο Γιώργος Θεοφάνους επιστρέφει με «90’s Party» στη Medusa Athens από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου
Κάθε Κυριακή στις 16:00 ο Γιώργος Θεοφάνους θα παρουσιάζει στη Medusa Athens, στην Πλάκα, ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα τραγούδια της δεκαετίας του ’90.

Ο Γιώργος Θεοφάνους επιστρέφει στη Medusa Athens, στην Πλάκα, με το πρόγραμμα «90’s Party». Οι παραστάσεις ξεκινούν την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026 και θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 16:00.
Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στη δεκαετία του ’90 και στα τραγούδια που συνδέθηκαν με τη δημιουργική διαδρομή του καλλιτέχνη. Η δεκαετία αυτή θεωρείται από τον ίδιο ένα σημαντικό κεφάλαιο της πορείας του, καθώς πολλές από τις μελωδίες της σημάδεψαν την ελληνική δισκογραφία και εξακολουθούν να ακούγονται μέχρι σήμερα.
Οι ερμηνευτές και οι καλεσμένοι
Στη σκηνή ο Γιώργος Θεοφάνους θα έχει δίπλα του τους ερμηνευτές Όλγα Βενετσιάνου, Άγγελο Ανδριανό, Μαίρη Στεφανακίδη και Νίκο Παπουτσή. Σε κάθε εμφάνιση θα συμμετέχει επιπλέον και ένας διαφορετικός special guest.
Η επιλογή του ρεπερτορίου θα δίνει έμφαση στις γνωστές επιτυχίες της εποχής και στη σύνδεσή τους με τη μουσική πορεία του ίδιου του Γιώργου Θεοφάνους.
Συντελεστές και πληροφορίες
Στα όργανα θα βρίσκονται οι εξής μουσικοί:
- Μπουζούκι: Νίκος Σταυρόπουλος
- Μπάσο: Τάσος Γρηγοριάδης
- Πλήκτρα: Μιχάλης Κωνσταντινίδης
- Τύμπανα: Αλέξανδρος Κούρος
- Κιθάρα: Μπάμπης Μερκούρης
Τον ήχο επιμελούνται οι Γιώργος Χούντας και Μανώλης Καλίτσης.
Η Medusa Athens βρίσκεται στην οδό Μακρή 2, στην Πλάκα (Τ.Κ. 117 42). Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 212 8107038.




