20:57 Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2026 ☁️15° Γλυφάδα
NOTIOI TV LIVE
ΤΩΡΑ
Εορτασμός 28ης ΟκτωβρίουΘεμιστοκλέους: Να γίνει τώρα ο εμβολιασμός για γρίπη και COVID-19, ειδικά για τους άνω των 60ΕΟΠΥΥ: Από την 1η Νοεμβρίου υποχρεωτική η ανάρτηση εξετάσεων στο Ψηφιακό ΑποθετήριοΚλινικές μελέτες: Γιατί η Ελλάδα διεκδικεί μεγαλύτερο μερίδιο και τι σημαίνει για τους ασθενείςΤρία τάνκερ με ρωσικό ντίζελ πλέουν προς τις ΗΠΑ έπειτα από τη συμφωνία Τραμπ - ΠούτινΜπαρτζώκας πριν από το ματς με τη Μπεσίκτας: «Ιδανικό να παίξει άμεσα ο Κόντσαρ»Ακυρώνονται παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου λόγω κακοκαιρίας σε Δωδεκάνησα, Αγ. Δημήτριο και ΕύβοιαΤα πιο τυχερά ζώδια του 2027: Η αστρολογική κατάταξη με τον Τοξότη στην κορυφήNetflix: Αυξάνονται τα έσοδα, αλλά οι συνδρομητές ανοίγουν την πλατφόρμα λιγότεροEurovision 2027: Η Ολλανδία ανατρέπει την επιστροφή της και δεν θα συμμετάσχειΟ Δήμος Αγίου Δημητρίου τιμά τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’«GenZ Reset: Συν-διαμορφώνοντας την Κοινωνία του Μέλλοντος» στην Ηλιούπολη, 30 Οκτωβρίου 2026 !
← Πίσω Αθλητικά Νέα

Ολυμπιακός: Έξι εβδομάδες εκτός ο Πλώτας, με άδεια στις ΗΠΑ ο Χολ

Βαριά συνδεσμική κάκωση στον αριστερό αγκώνα υπέστη ο Νίκος Πλώτας και θα λείψει έξι εβδομάδες. Στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους ο Ντόντα Χολ.

Φωτογραφία: Zafer · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY 4.0)
Φωτογραφία: Zafer · Πηγή: Wikimedia Commons (CC BY 4.0)

Έξι εβδομάδες θα απουσιάσει από τα παρκέ ο Νίκος Πλώτας, καθώς ο 22χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, για την πρεμιέρα της Basket League. Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε από το Ιβανώφειο με τη νίκη, αλλά και με μία νέα απουσία στη λίστα των τραυματιών.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο νεαρός παίκτης υπέστη βαριά συνδεσμική κάκωση του αριστερού αγκώνα, με μερική ρήξη του ωλένιου πλάγιου συνδέσμου. Η συγκεκριμένη βλάβη θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, ο Ντόντα Χολ πραγματοποιεί ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους, με την άδεια του Ολυμπιακού. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ της ομάδας, ο Αμερικανός παίκτης θα επιστρέψει την Πέμπτη (8/10), δηλαδή μία ημέρα πριν από το επόμενο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων».

Το παιχνίδι αυτό είναι η αναμέτρηση με την Εφές, την Παρασκευή (9/10), για την 4η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει έτσι τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση, έχοντας στη διάθεσή του λιγότερες επιλογές στη γραμμή των γκαρντ.

🔔 Ειδοποιήσεις για τα νέα

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Notioi.gr: μια ειδοποίηση στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για κάθε σημαντική είδηση, ακόμα κι όταν το site είναι κλειστό.

Θέλω ειδοποιήσεις για