Στην Πάρο εθεάθη ο Νίκος Καρβέλας, λίγες ημέρες μετά τη διαμάχη με την Άννα Βίσση
Ο συνθέτης βρέθηκε στην Πάρο, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram. Πρόκειται για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αντιπαράθεση με την τραγουδίστρια.

Στην Πάρο εθεάθη το πρωί της Τρίτης 20 Οκτωβρίου ο Νίκος Καρβέλας. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του συνθέτη μετά τη διαμάχη του με την Άννα Βίσση, η οποία ξέσπασε λίγες ημέρες νωρίτερα με αφορμή τη συναυλία της τραγουδίστριας στο ΟΑΚΑ.
Το βίντεο που τον δείχνει σε παραλία του νησιού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η δημοσιογράφος Σοφία Ορφανού. Το υλικό προβλήθηκε και στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου σχολιάστηκε η παρουσία του Νίκου Καρβέλα εκτός Αθηνών.
Η αφορμή της αντιπαράθεσης
Η συναυλία στο ΟΑΚΑ στάθηκε η αφορμή για να εκφραστούν δημόσια οι διαφωνίες των δύο καλλιτεχνών. Ο Νίκος Καρβέλας, με ανακοίνωσή του, είχε αναφερθεί σε καλλιτεχνικά και οικονομικά ζητήματα της συνεργασίας τους, ενώ η Άννα Βίσση απάντησε παρουσιάζοντας τη δική της εκδοχή για όσα είχαν προηγηθεί.
Η εξέλιξη προκάλεσε αίσθηση, καθώς η φωνή της Άννας Βίσση και οι συνθέσεις του Νίκου Καρβέλα συνδέονται με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής, ενώ οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται κοινή προσωπική και επαγγελματική διαδρομή δεκαετιών.
Οι αποζημιώσεις στους μουσικούς
Στην ίδια εκπομπή μεταδόθηκε και πληροφορία για τους συνεργάτες της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα, η Άννα Βίσση θα καταβάλει μέχρι το τέλος του 2026 εφάπαξ αποζημίωση σε καθέναν από τους 15 μουσικούς της, καθώς το μαγαζί δεν θα ανοίξει τον χειμώνα.
Την πληροφορία επιβεβαίωσε, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, στενός συνεργάτης της Άννας Βίσση.
Μέχρι στιγμής, από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν υπάρχει νεότερη δημόσια τοποθέτηση των δύο πλευρών για την αντιπαράθεση πέρα από τα στιγμιότυπα από την Πάρο.




