20:01 Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2026 ☁️20° Γλυφάδα
NOTIOI TV LIVE
ΤΩΡΑ
Θωρακίζεται ο δασικός χαρακτήρας των 124 στρεμμάτων στη Βούλα με συστηματικές παρεμβάσεις του ΔήμουΥπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Οκτώ απλές αλλαγές για να περιορίσετε την κατανάλωσή τουςΑφιέρωμα στον Διονύση Σαββόπουλο στο Μέγαρο Μουσικής με τον Αλέξη ΚυριτσόπουλοΞεκινά η B’ Φάση υποβολής αιτήσεων για την καταβολή της Δωρεάν Κρατικής Αρωγής των κτιρίων που υπέστησαν ζημιές από την πλημμύρα της 21ης Ιανουαρίου 2026Διαθέσιμη η εφαρμογή myEOPYY: ο Φάκελος Ασφάλισης Υγείας στο κινητόΚεραμεικός: Κατέρρευσε η οροφή εγκαταλελειμμένου κτηρίου, έρευνες από πυροσβέστεςΣύρος: Καταγγελία για εκρηκτικό μηχανισμό στο κρουαζιερόπλοιο Crown Iris, έρευνες του ΛιμενικούΛευτέρης Πλιάτσικας: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Ταξίδι ως το άπειρο»Το «1984» του Όργουελ επιστρέφει με τον Γιώργο Παπαγεωργίου από τις 6 ΝοεμβρίουAlex Sid και Έβελυν Ασουάντ μαζί στη σκηνή του Σταυρού του Νότου PlusTraversa: το νέο στέκι με κρασί και μεσογειακές γεύσεις στην ΠανόρμουΠάνω από 1.100 επισκέπτες στο pop-up Μουσείο Design της Πλατείας Αριστοτέλους
← Πίσω Τηλεόραση

Το «Girls» επιστρέφει στο HBO δέκα χρόνια μετά με πέντε νέα επεισόδια

Η Λένα Ντάναμ και οι συμπρωταγωνίστριές της επανασυστήνουν τη σειρά «Girls» στο HBO. Τα γυρίσματα των πέντε νέων επεισοδίων αναμένεται να αρχίσουν το 2027.

Φωτογραφία: google.com
Φωτογραφία: google.com

Δέκα χρόνια μετά την ολοκλήρωσή της, η σειρά «Girls» επιστρέφει στο HBO με πέντε νέα επεισόδια. Η δημιουργός και πρωταγωνίστρια Λένα Ντάναμ θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της παραγωγής, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το 2027.

Μαζί της επιστρέφουν οι Άλισον Γουίλιαμς, Τζεμίμα Κερκ, Ζόσια Μάμετ και Άντριου Ράνελς. Δεν έχει ανακοινωθεί αντίθετα η συμμετοχή του Άνταμ Ντράιβερ, ο οποίος υποδύθηκε τον σύντροφο της Χάνα, του χαρακτήρα της Ντάναμ.

Οι δηλώσεις της Ντάναμ

Η Λένα Ντάναμ δήλωσε ότι με τους συνεργάτες της έλεγαν πάντα πως θα επέστρεφαν στο «Girls» μόνο αν είχαν μια συγκεκριμένη ιστορία που ήθελαν επειγόντως να αφηγηθούν. Όπως εξήγησε, για πολύ καιρό δυσκολευόταν να φανταστεί τους χαρακτήρες στο σήμερα, μέχρι που άρχισαν να της έρχονται ιδέες κοντά στα 40ά της γενέθλια.

«Σπάνια έχεις την ευκαιρία να επιστρέψεις σε κάτι που άλλαξε τη ζωή σου, έχοντας πλέον την απόσταση του χρόνου και ένα νέο επίπεδο ευγνωμοσύνης και κατανόησης», ανέφερε η ίδια, προσθέτοντας ότι αγαπά «αυτά τα κορίτσια (και το αγόρι)», τους συνεργάτες τους στο HBO και όσους συνεχίζουν να ανακαλύπτουν τη σειρά.

Η Εϊμι Γκράβιτ, επικεφαλής του προγραμματισμού κωμικών σειρών στο HBO και το HBO Max, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένοι που η Ντάναμ στρέφει το βλέμμα της «από την αναταραχή των είκοσι χρόνων στη μεγάλη αλλαγή που σηματοδοτεί η ηλικία των 40».

Παραγωγή και πλαίσιο

Οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν μυστικές. Η Ντάναμ θα είναι εκτελεστική παραγωγός μαζί με τον Τζαντ Άπαταου, που είχε τον ίδιο ρόλο και στην αρχική σειρά, καθώς και τους Ιλίν Σ. Λάντρες και Μάικλ Π. Κοέν. Το HBO δημοσιοποίησε βίντεο για την ανακοίνωση της επιστροφής.

Στα απομνημονεύματά της «Famesick», που κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος, η Ντάναμ περιέγραψε περιστατικά με τον οξύθυμο χαρακτήρα του Ντράιβερ στα γυρίσματα, μεταξύ των οποίων ένα επεισόδιο όπου εκείνος πέταξε μια καρέκλα στον τοίχο, κοντά της.

Παρότι δεν υπήρξε ποτέ μεγάλη εμπορική επιτυχία για το HBO, το «Girls» πυροδότησε έντονες συζητήσεις και θεωρήθηκε από κριτικούς και θεατές σημείο αναφοράς για την κατανόηση της γενιάς των millennials. Η σειρά ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν, κέρδισε δύο βραβεία Emmy και απέσπασε 17 ακόμη υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων δύο για καλύτερη κωμική σειρά.

🔔 Ειδοποιήσεις για τα νέα

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Notioi.gr: μια ειδοποίηση στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για κάθε σημαντική είδηση, ακόμα κι όταν το site είναι κλειστό.

Θέλω ειδοποιήσεις για