Τροχαίο στην Ποσειδώνος με δύο ΙΧ: Δυσκολίες στην κίνηση προς Γλυφάδα
Σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων στην Ποσειδώνος, στο ύψος της εξόδου για Συγγρού, προκαλεί προβλήματα στην κυκλοφορία προς Γλυφάδα.

Αυξημένη κίνηση σημειώνεται το πρωί του Σαββάτου (7/11) στη λεωφόρο Ποσειδώνος, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο ύψος της εξόδου για τη λεωφόρο Συγγρού.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, εξαιτίας της σύγκρουσης η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διεξάγεται με δυσκολία. Οι οδηγοί που κινούνται προς τα νότια προάστια αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς ούτε για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
Οι οδηγοί καλούνται να επιδεικνύουν προσοχή στην περιοχή και να προσαρμόζουν τη διαδρομή τους, ανάλογα με τις εξελίξεις στην κίνηση.







