Τσαλίκης για Ζαχαράτο: «Με ενοχλεί που κάποιοι στοχοποιούνται και άλλοι είναι στο απυρόβλητο»
Αιχμές κατά του Τάκη Ζαχαράτου άφησε ο Γιώργος Τσαλίκης για τη σάτιρα στον Γιώργο Μαζωνάκη, στη συνέντευξη Τύπου για τις εμφανίσεις του με τον Διονύση Σχοινά.

Αιχμές κατά του Τάκη Ζαχαράτου άφησε ο Γιώργος Τσαλίκης, με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη. Ο τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, στη συνέντευξη Τύπου για τις επερχόμενες εμφανίσεις του με τον Διονύση Σχοινά, και εξέφρασε την ενόχλησή του για τη διαφορετική αντιμετώπιση που, όπως είπε, δέχονται διάφορα πρόσωπα.
Ο κ. Τσαλίκης στάθηκε στη σάτιρα που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος στον εκλιπόντα καλλιτέχνη και στο γεγονός ότι ο γνωστός μίμος εμφανίστηκε συντετριμμένος μετά τον θάνατό του.
Τι είπε ο Γιώργος Τσαλίκης
«Με πειράζει που κάποιοι άνθρωποι στοχοποιούνται και κάποιοι είναι στο απυρόβλητο», δήλωσε ο τραγουδιστής. Όπως ανέφερε, είχε βγάλει ένα βίντεο, το οποίο δεν ανέβασε ποτέ, όπου έλεγε ότι του έκαναν εντύπωση κάποια πράγματα που είχε πει ο Τάκης Ζαχαράτος για τον Μαζωνάκη.
«Πώς είναι δυνατόν όταν συμπάσχεις για την οικογένειά του και τους ξέρεις, να σατιρίζεις έναν άνθρωπο και να τον παρουσιάζεις σαν τελειωμένο τόσα χρόνια και μετά να βγαίνεις συντετριμμένος;», διερωτήθηκε. Υποστήριξε επίσης ότι ο ίδιος ο Μαζωνάκης είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη πως δεν του άρεσε η σάτιρα του Τάκη Ζαχαράτου.
Παράλληλα, ο κ. Τσαλίκης ξεκαθάρισε ότι τον Τάκη Ζαχαράτο «τον λατρεύει» και τον θεωρεί «από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της χώρας», κάτι που, όπως είπε, ο ίδιος γνωρίζει. Πρόσθεσε ότι πειράχτηκε για τους λόγους που ανέφερε.
Τα σχόλια στο μνήμα
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στα σχόλια που άκουσε μετά την επίσκεψή του στο μνήμα του Γιώργου Μαζωνάκη. «Εγώ πήγα στο μνήμα του Γιώργου μετά την Αυστραλία μόνος μου. Υπήρχαν εκεί τέσσερα άτομα. Με τράβηξαν βίντεο εν αγνοία μου και μετά άκουγα “ξεφτιλισμένε, ελεεινέ που παίζεις θέατρο”. Τι να πεις; Στενοχωρήθηκα, με πείραξε», είπε.
Λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου, το αυτοκίνητό του είχε υποστεί φθορές. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram εικόνες από το σπασμένο τζάμι και τα γυαλιά στο εσωτερικό του οχήματος, αλλά παρέστη κανονικά. Όπως είχε αποκαλύψει, δέχτηκε και ένα ανησυχητικό μήνυμα μετά το περιστατικό, το οποίο σχετιζόταν με όσα είχε πει για το ταξίδι του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Παρίσι και το promo βίντεο μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.
Η σχέση Μαζωνάκη – Ζαχαράτου
Για το ίδιο θέμα μίλησε και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου. Όπως είπε, ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Γιώργος Μαζωνάκης, που υπήρξαν στενοί φίλοι, είχαν έρθει σε σύγκρουση εξαιτίας της σάτιρας. Σύμφωνα με όσα μετέφερε, οι δύο άνδρες είχαν συζητήσει κατ’ ιδίαν τις διαφωνίες τους και, μετά τη ρήξη, είχαν πάψει να μιλούν.
Η ίδια επισήμανε ότι οι παλαιότερες διαφωνίες έχουν πλέον μικρότερη σημασία, καθώς προέχει το πένθος για την απώλεια του τραγουδιστή. Πρόσθεσε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε αντιδικία και με την οικογένειά του.




