16:18 Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2026 🌤️25° Γλυφάδα
NOTIOI TV LIVE
ΤΩΡΑ
Κακοκαιρία: Τι φέρνουν οι επόμενες 48 ώρες – βοριάδες έως 9 μποφόρ στο ΑιγαίοΠούτιν: Πρόθυμος να μην πλήξει την Ουκρανία την ημέρα των εκλογών, όχι όμως εκεχειρία 60 ημερώνΟλοκληρώθηκε η ανακαίνιση και δόθηκαν προς χρήση τα γήπεδα τένις στο δημοτικό στάδιοΓκράβα: Το πόρισμα δεν εντόπισε διαρροή αερίου, αλλά η αιτία της οσμής παραμένει άγνωστηΒρετανία: Σχεδόν 300 παμπ έκλεισαν σε εννέα μήνες, κίνδυνος για 5.000 θέσεις εργασίας82 χρόνια από την Απελευθέρωση της Αθήνας: Έπαρση της σημαίας στην ΑκρόποληΗ Ανδρομάχη έπιασε την ανθοδέσμη της νύφης σε γάμο όπου ήταν καλεσμένηΝόμπελ Οικονομίας 2026: Στους Ρόμπερτ Χολ και Μάικλ Γούντφορντ το βραβείοSocial media: Παρουσιάζεται το πλαίσιο για το όριο των 15 ετών στην πρόσβαση ανηλίκωνΔωρεά οργάνων από 29χρονο στον Ερρίκο Ντυνάν: «γέφυρα ζωής» για έξι ασθενείςΜαρία Ιωαννίδου για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ: «Θα μπορούσα να την έχω χορογραφήσει εγώ»Κλειδώνουν τα social media για κάτω των 15 ετών από 1η Ιανουαρίου 2027
← Πίσω Gossip & Lifestyle

Μαρία Ιωαννίδου για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ: «Θα μπορούσα να την έχω χορογραφήσει εγώ»

Η Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε στο «Happy Day» τη δυσαρέσκειά της για την επιλογή ξένων χορευτών και χορογράφων στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Φωτογραφία: google.com
Φωτογραφία: google.com

Η ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η Άννα Βίσση επέλεξε χορευτές και χορογράφους από το εξωτερικό για τη συναυλία της στο ΟΑΚΑ. Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, υποστήριξε ότι η ίδια θα μπορούσε να είχε αναλάβει τις χορογραφίες.

Η συναυλία της τραγουδίστριας στο Ολυμπιακό Στάδιο, που ήταν sold out, πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου. Η Μαρία Ιωαννίδου στάθηκε ειδικά στο χορευτικό κομμάτι της παραγωγής και επικαλέστηκε τη μακρά της πορεία στον χώρο του χορού.

«Δεν μου άρεσε πολύ που πήρε ξένους χορευτές και χορογράφους. Θα μπορούσα να την έχω χορογραφήσει εγώ. Έχω τεράστια πείρα, έχω χορογραφήσει, έχω κάνει χορογραφίες. Είχα το μπαλέτο το δικό μου. Βεβαίως θα μπορούσα και θα ήθελα», δήλωσε η ίδια.

Τα επαγγελματικά σχέδια και η ηλικία

Στην ίδια συνέντευξη, στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε ότι ετοιμάζεται για τη θεατρική παράσταση «Το ημερολόγιο των κοριτσιών». «Αφορά πέντε γυναίκες. Είναι πολύ ωραίο το έργο», είπε.

Για την ηλικία της δεν θέλησε να δώσει στοιχεία. Όταν ρωτήθηκε αν είναι άνω των εβδομήντα, απάντησε: «Ε, όχι. Όχι, είμαι λίγο πιο κάτω». Σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει lifting, σημείωσε: «Ναι, αν το είχα ανάγκη θα έκανα. Δεν είναι κακό».

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς έχει δεχτεί σχετικές προτάσεις. «Έχω λέγειν, έχω γνώσεις. Είμαι άνθρωπος που έχω διαβάσει στη ζωή μου και θα μπορούσα να το κάνω», ανέφερε, προσθέτοντας ότι και ο σύντροφός της, Δημήτρης, την ενθαρρύνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τη σχέση με τον Δημήτρη Παπάζογλου

Για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπάζογλου και το αν έχουν ξεπεράσει τις διαφωνίες τους, η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε: «Δεν θέλω να το κουβεντιάσω. Του δίνω αξία». Στο δίλημμα αν θα προτιμούσε να συνεργαστεί μαζί του ή να εμφανιστεί γυμνή στο Σύνταγμα, επέλεξε με χιούμορ το δεύτερο.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η ζωή της στον κινηματογράφο, είπε: «Δε θα με χάλαγε. Αν υπήρχε καλός σκηνοθέτης και καλοί ηθοποιοί». Όσο για το ποια ηθοποιός θα μπορούσε να την υποδυθεί, σχολίασε: «Μικρή θα μπορούσε να με κάνει κάποια. Μεγάλη δύσκολο».

🔔 Ειδοποιήσεις για τα νέα

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Notioi.gr: μια ειδοποίηση στο κινητό ή στον υπολογιστή σας για κάθε σημαντική είδηση, ακόμα κι όταν το site είναι κλειστό.

Θέλω ειδοποιήσεις για